powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο διασυρμός της «Σελεσάο»!


Το διασυρμό της γνώρισε η διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου με σκορ 1-7 από την ασυγκίνητη Γερμανία.


Η Γερμανία μπήκε για να διαλύσει τον αντίπαλο της και αυτό τελικά έκανε, με την τελευταία να μην δείχνει έλεος και να καταπατά και τα όρια του fair play σημειώνοντας 7 γκολ σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε σχεδόν όλο ο πλανήτης.

Τα άσχημα νέα ήρθαν νωρίς για τους Βραζιλιάνους, καθώς μόλις στο 11' οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ με τον Μίλερ. Κάπου στο 24ο λεπτό χάθηκε η μπάλα και δεν μιλάμε μεταφορικά, αλλά πραγματικά, αφού η Βραζιλία δεν έβρισκε την μπάλα για να την σταματήσει.

Αδίστακτοι «δολοφόνοι» οι Γερμανοί έκαναν το 0-2 στο 23' με τον Κλόουζε, το 0-3 με τον Κρος στο 24', το 0-4 με τον Κρος στο 26' και το 0-5 με τον Κεντίρα στο 29'. Κάποιος έπρεπε να ξυπνήσει του Βραζιλιάνους από τον εφιάλτη με όνομα «Ημιτελικός Μουντιάλ 2014».

Μιας που δεν ήταν κάποιος, από μεριά Βραζιλίας, που να μπορεί να πάρει την μπάλα και να την βγάλει προς την αντίθετη περιοχή, η «Σελεσάο» συνέχισε να δέχεται γκολ. Στο 69' ο Σούρλε έγραψε το 0-6 για την Γερμανία και τα παρατράγουδα στις φαβέλες ξεκίνησαν για τα καλά, με τους οπαδούς να καίνε σημαίες της ίδια τους της χώρας. Ο ίδιος παίκτης 10 λεπτά αργότερα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το 0-7 για λογαριασμό της Γερμανίας.

Το γκολ της τιμής, όσο μπορεί κανείς να πει τιμή το 1 γκολ ενώ έχεις δεχτεί 7, ήρθε από τον Όσκαρ στο τελευταίο λεπτό τους αγώνα, την ώρα που η ψυχολογία ήταν πεσμένη στον αγωνιστικό χώρο του «Εστάντιο Μινεϊράο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ