powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Mesut Ozil "Αγαπώ το να παίζω στην Αγγλία"

Στην συνέντευξη του ο Μεσούτ Οζίλ αποκαλύπτει πως αγαπά το ποδόσφαιρο στην Αγγλία και πως παρόλο που στις γιορτές είναι μέσα στην πίεση ο ίδιος απολαμβάνει την αγωνιστική περίοδο.

200 εκατομμύρια για μεταγραφές η Γιουνάιτεντ

Για μεταγραφές διακοσίων εκατομμυρίων κάνει λόγο η Daily Mail με τον Μόγιες να θέλει να αλλάξει ριζικά το ρόστερ του καθώς μίλησε για την αλλαγή μέχρι και 11 παικτών που είναι βασικοί εδώ και χρόνια.

Σας έλειψε; Ο Λέο γύρισε

Ο Λέο πήρε το πράσινο φως από το ιατρικό team της Μπαρσελόνα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στον αγώνα με την Χετάφε (Τετάρτη 08/01/14 23:00).

Τερ Στέγκεν για Μπάρσα

Ο Γερμανικός σύλλογος, Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ επισημοποίησε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του και θα αποχωρίσει το καλοκαίρι.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του "Σούμι"

Πέρασε ήδη μια εβδομάδα και ο Μίκαελ Σουμάχερ παλεύει ακόμα με τον θάνατο, καθώς η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά πολύ σοβαρή.

Χρόνια πολλά Λιούις

Σήμερα ο Λιούις Χάμιλτον γιορτάζει τα 29 γενέθλια του και εμείς του ευχόμαστε χρόνια πολλά.

Στα ασπρόμαυρα ντύνεται ο "Ρόνι"

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μεγάλος αστέρας της Βραζιλίας, Ροναλντίνιο Γκάουτσο, γνωστός και ως "Ρόνι" είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα ασπρόμαυρα για χάρη της Τουρκικής Μπεσίκτας.

Είδηση ΣΟΚ για Γουόλκοτ


Μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο πλάγιος επιθετικός της Άρσεναλ διαπιστώθηκε πως έπαθε ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο κάτι που σημαίνει ότι θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά θα χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ