powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συντριβή στο Μιλάνο


Στο Μιλάνο τελείωσε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο. Ο πρωταθλητής Ευρώπης εμφανίστηκε εντελώς διαφορετικός απο το παιχνίδι με την Φενέρ, χωρίς ενέργεια και γνώρισε την συντριβή με 81-51.

Κίνηση ματ για την Μπάγερν

Τεράστια κίνηση της διοίκησης της Μπάγερν Μονάχου που θα διαθέσει μέχρι και 90.000 ευρώ για να ενισχύσει τους οπαδούς που θα θέλουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο. 

Πήρε Ναϊνγκολαν και Σανάμπρια και έδωσε Μπράντλεϊ και Ταχτσίδη

Η Ρόμα τους πουλά και τους αγοράζει, όπως φαίνεται, με τις μεταγραφικές κινήσεις της αυτόν τον Ιανουάριο.

Ασταμάτητος ο Πάρκερ, ήττα για τους Pacers.


Ο Τόνι Πάρκερ έκανε ό,τι ήθελε στον αγώνα με τους Mavericks οπου ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 112-90.

Ντέρμπι στο Ούντινε, εύκολα Ρεάλ και Ρόμα

Η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ στο στάδιο Φρίουλι του Ούντινε και ελπίζει σε κάτι καλό στο παιχνίδι κυπέλλου για την φάση των «8».

"Ντέρμπι" στην Θεσσαλονίκη

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει απόψε, είναι αυτό που ο Ηρακλής υποδέχεται τον Παοκ στο Καυτατζόγλιο για να κλείσει η φάση των «16» για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην Ξάνθη ο Γκαρσία

Στην Ξάνθη θα συνεχίσει να αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν  ο Ουρουγουανός μέσος του Πάοκ καθώς φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Θράκης.

Στον τελικό με 6άρα η Σίτι. (Βίντεο)


Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε την Γουέστ Χαμ με 6-0 με χατ τρικ του Νεγρέδο και προκρίθηκε στον τελικό του League Cup οπου θα αντιμετωπίσει την Σάντερλαντ ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέσι Μέσι Μέσι και η Μπαρσελόνα στους "8" του κυπέλλου (Video)

Στο 64' μπήκε και η Μπαρσελόνα "κλείδωσε" την πρόκριση, εκτός απροόπτου φυσικά, που επικράτησε με 4-0 της Χετάφε με 2 γκολ του Λέο.

"Εδεσε" τον Αλόνσο η Ρεάλ.


Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα φοράει ο Τσάμπι Αλόνσο.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ