powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πλώρη για Μιλάνο


Ένας ώριμος και πολύ καλά διαβασμένος Παναθηναϊκός πήρε νίκη-χρυσάφι επί της Λαμποράλ Κούτσα με 72-64 κάνοντας το 2-0 στο Top 16. Με την καταπληκτική τους άμυνα και τον έλεγχο του ρυθμού, οι «πράσινοι» βρήκαν όσες λύσεις χρειάζονταν στην επίθεση από Λάσμε, Διαμαντίδη, Γκιστ και Κάρι κι έφτασαν σε ένα σπουδαίο διπλό.

Να και κάτι θετικό για Γιουνάιτεντ

Όλα στραβά πηγαίνουν τον τελευταίο καιρό για τον Μόγιες και την ομάδα του αλλά επιτέλους εμφανίζονται θετικά σημάδια στον ορίζοντα που έχουν όνομα, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Λίγο από Ελλάδα

Πολύ δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία η ΑΕΚ. Η Ξάνθη πήρε ελεύθερο τον Γκαρσία. Η Βέροια ρίχνει το όνομα του Ντιούφ στο τραπέζι.

Κοντά στην έξοδο ο Σαμαράς


Κοντά στην έξοδο απο την Σέλτικ είναι ο Γιώργος Σαμαράς αφού σύμφωνα με την Daily Record η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Τράπζονσπορ προσφέρουν 900.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Βλέπω νίκη για Μονακό και Γρανάδα, γκέλα στην Πορτογαλία

Για σήμερα επιλέξαμε τα ματς, της Μονακό, της Γρανάδα και της Μπράγκα. Στα 2 πρώτα θα πάμε με τις αποδώσεις και την δύναμη της κάθε ομάδας αλλά θα πάμε κόντρα στην Μπράγκα.

Η Αφρική λέει Τουρέ για τρίτη συνεχόμενη φορά

Ο Γιάγια Τουρέ ανακηρύσσεται για τρίτη συνεχή χρονιά ο καλύτερος παίκτης της Αφρικής.

Αποκλείστηκε η Ίντερ (Βίντεο)


Την έκπληξη έκανε η Ουντινέζε η οποία κέρδισε την Ίντερ με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.

«Λεφτά να φάνε και οι κότες» για τον Πεπ

Ο Γκουαρδιόλα στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων για το 2013 με μια τεράστια διαφορά από τον δεύτερο Μουρίνιο.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ