powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τραγικός θάνατος τερματοφύλακα!


Τραγικό θάνατο βρήκε τερματοφύλακας από το Μπενίν από μια καταλάθος κλωτσιά στο κεφάλι από αντίπαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αίτημα για επιπλέον εισιτήρια!

 

Επιπλέον εισιτήρια ενόψει του τελικού κυπέλλου ζήτησαν από την ΕΠΟ η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ και η Π.Α.Ε Παναθηναικός.

Πάει για Sold Out ο τελικός του Κόπα Ιτάλια.


Περισσότερα από 50.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί για τον τελικό του Κόπα Ιτάλια ανάμεσα σε Νάπολι και Φιορεντίνα που θα διεξαχθεί στις 3 Μαΐου στο Ολύμπικο της Ρώμης.

Νοκ άουτ ο Μιραλάς.


Πλήγμα για την Έβερτον είναι ο τραυματισμός του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς το ιατρικό επιτελείο κάνει λόγο για απουσία 3ών εβδομάδων.

Ετό out, Αζάρ in.


Χωρίς τον Ετό  θα πάει στην Ισπανία η Τσέλσι, αλλά θα έχει τον Αζάρ μαζί του ο Ζοσέ Μουρίνιο για να καλύψει όσο μπορεί το κενό του Καμερουνέζου.

Έκανε και πάλι εμετό ο Μέσι! (vid)


Δεν είναι η πρώτη φορά, όπου ο Αργεντινός σταρ δείχνει αδιαθεσία, καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τον έχουμε δει να το ξανακάνει.

Μουρίνιο: «Είναι δύσκολο να κριθεί το αποτέλεσμα στο πρώτο σκέλος»


Στις χθεσινές δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να τονίσει ότι η Τσέλσι είναι η μόνη Αγγλική ομάδα που συνεχίζει στο Champions League και να φανερώσει το πόσο δύσκολο θα είναι να προκριθεί.

Αρνητικός ο Κλόπ, κοιτάει Φαν Χάαλ


Πιστός στην Μπορούσια παρουσιάζεται ο 46χρονος προπονητής, την ώρα που ο Λουίς Φαν Χάαλ φιγουράρει ως φαβορί στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για την Γιουνάιτεντ.

Μετρούν αντίστροφα για τον τελικό!


Συνεχίζεται πυρετωδώς η προετοιμασία Π.Α.Ο.Κ και Παναθηναικού ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδος.

Έτοιμος για το 2-2 ο Ολυμπιακός


Δεν έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα παίξει το τελευταίο του χαρτί την Τετάρτη.

Στο ύψος του ο ΠΑΟ


Την νίκη, για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι, πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναζητά την νίκη και την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για να φτάσει κοντά στο Final 4.

Κοντά στην έξοδο ο Μόγιες.


Κοντά στην έξοδο, από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, βρίσκεται ο «εκλεκτός» του Άλεξ Φέργκισον, μετά την ήττα από την Έβερτον.

Βλέπει Βούσινιτς ο Ολυμπιακός.


Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Μίρκο Βούσινιτς και ο Ολυμπιακός το βλέπει ως μια καλή επιλογή στην επίθεση.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ