powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

LIVE: ΚΡΟΑΤΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ


Κροατία και Μεξικό κοντράρονται για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα από το site μας.

LIVE: ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ


Βραζιλία και Καμερούν κοντράρονται για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα από το site μας.

Φουλάρουν για Κέβιν Λοβ οι Μπουλς!


Σε λίγες μέρες θα γίνει το NBA Draft και πολλές ομάδες προσπαθούν να δώσουν παίκτες για να πάρουν σαν αντάλλαγμα τον Κέβιν Λοβ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Φεύγει από τους Νίκς ο Άντονι!



Η πρώτη απόφαση του Καρμέλο Άντονι πάρθηκε και ο σταρ της Νέας Υόρκης θα κάνει χρήση του όρου στο συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος από την 1η Ιουλίου! 

Ξύπνησε αργά!


Την πρώτη της νίκη και τους πρώτους βαθμούς στην διοργάνωση μάζεψε η Ισπανία με τον Ντελ Μπόσκε να ρίχνει στο παιχνίδι παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής.

Οράνιε κορυφή!


Το 3 στα 3 πέτυχε η Ολλανδία απέναντι στη Χιλή και έτσι προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση του μουντιάλ.

Champions League: Κλήρωση



Έγινε η κλήρωση για τον πρώτο και τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με τις Σέλτικ και Στεάουα να αντιμετωπίζουν τις Reykjavík και Strømsgodset αντίστοιχα.

ΣΟΚ! Αποκάλυψη για τα στημένα του Μουντιάλ!


Η έρευνα της «Telegraph» αποδεικνύει ότι υπάρχουν στημένα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το όνομα της Γκάνα να φιγουράρει στην λίστα.

Θέλει πάλι τον Ρονάλντο για να τα καταφέρει.


Μπορεί η Πορτογαλίας να προηγήθηκε στο παιχνίδι, αλλά η Η.Π.Α δεν το άφησε έτσι, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και διεκδικεί μια θέση στους «16».

Έμειναν ξύπνιοι για την ομάδα!


Εκπληκτικές εικόνες στην Σεούλ με τη συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων για το παιχνίδι  της Νοτίου Κορέας απέναντι στην Αλγερία, παρά το προχωρημένο της ώρας.

Ο 12ος παίκτης!


Στο παιχνίδι Βοσνία - Νιγηρία τα πράγματα δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά, καθώς ο διαιτητής πανηγύρισε την νίκη της Νιγηρίας με τους παίκτες.

Άνετη επικράτηση για την Αλγερία


Πολύ καλή εμφάνιση από την Αλγερία, η οποία κέρδισε την Νότια Κορέα με 2-4 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους 16.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ