powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Το γκολ του Σάμαρη!


Το γκολ που βάζει μπροστά την Εθνική μας και μας στέλνει στους «16» του Μουντιάλ.

Παραιτήθηκε ο Πραντέλι!


Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ιταλίας ανακοίνωσε ο Τσεζάρε Πραντέλι, ύστερα από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.


Πρωτιά και με ισοπαλία!


Το 0-0 και τον βαθμό που χρειαζόταν για να μείνει στην πρώτη θέση εξασφάλισε η Κόστα Ρίκα, κρατώντας δυνάμεις εν' όψη της φάσης των «16».

Σελέστε στους 16 με Γοδίν!


Σε ένα πάρα πολύ δυνατό ματς η Ουρουγουάη με γκολ του Γοδίν στο 82' νίκησε με 1-0 την Ιταλία και πέρασε στους 16, και άφησε εκτός διοργάνωσης την Σκουάντρα Ατζούρα.

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται!


Πάλι πρωταγωνιστής σε φάση με δάγκωμα ήταν ο Λουίς Σουάρες με θύμα τον Κιελίνι, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Και επίσημα στον Π.Α.Ο.Κ ο Γκολάσα!


Η Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 22χρονου Ισραηλινού χαφ Εγιάλ Γκολάσα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πολυτιμότερος του πρωταθλήματος ο Διαμαντίδης


Μια ακόμη διάκριση πρόσθεσε στη συλλογή του ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της Basket League ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2013-2014 και παράλληλα ψηφίστηκε και στην κορυφαία πεντάδα του πρωταθλήματος.

Συνεχίζει στο Κατάρ ο Τσάβι


Μπορεί ο κόσμος να ήθελε να το κρατήσει, αλλά ο Ισπανός μέσος έχει ήδη αποφασίσει ότι θα είναι καλύτερα για όλους, να συνεχίσει στο Κατάρ και στην Αλ Αραμπί.

Θέλει Σουάρες στην Βαρκελώνη ο Μπαρτομέου!


Το «δαίμονα» της Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και θέλει να τον πάρει άρον άρον στην Βαρκελώνη.

«Βόμβα» με Φαλκάο η Ρεάλ!


Άλλο ένα αστέρι σκοπεύει να προσθέσει στην επίθεση της η Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό έχει όνομα Ρανταμέλ Φαλκάο.

Συνεχίζει ο Ντάνκαν!


Ο Τιμ Ντάνκαν θα συνεχίσει να είναι μέλος των Σαν Αντόνιο Σπερς για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, δίνοντας έτσι τέλος στα σενάρια που έλεγαν πως φέτος ήταν η τελευταία του χρονιά.

Viva Mexico!


To Μεξικό χρειαζόταν τουλάχιστον την ισοπαλία για να περάσει στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με 3 γκολ σε δέκα λεπτά όμως διέλυσε με 3-1 την Κροατία και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση οπου θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Ολλανδία.

Με τέρμα το γκάζι!


Ευρεία επικράτηση της Βραζιλίας απέναντι στο Καμερούν με 1-4 και πρόκριση στην επόμενη φάση του μουντιάλ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χιλή.

Υπέγραψε ο Λούντζης, έρχεται και ο Μποχωρίδης!


Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν ολοκλήρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ