powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Οριστική η αναβολή της Football League!


Αναβλήθηκε και επίσημα επ’ αόριστον η πρεμιέρα της Football League, λόγω των πολύ σημαντικών οικονομικών προβλημάτων των ομάδων.

Έκανε το καθήκον της η Μεγάλη Κυρία!



Η Γιουβέντους με 2 γκολ του Τέβεζ νίκησε τη Μάλμε στη πρεμιέρα!

Έυκολα η Ρεάλ, ζορίστηκε η Λίβερπουλ


Ήταν αναμενόμενο να ξεσπάσει η «Βασίλισσα» και το έκανε με βαρύ 5-1 απέναντι στην Βασιλεία, που έμοιαζε χαμένη στο γήπεδο. Η νεοφώτιστη στο Champions League, Λουντογκόρτες, έβαλε δύσκολα στην Λίβερπουλ, η οποία πήρε την νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1.

Πήρε το ντέρμπι του ομίλου η Ντόρτμουντ, απογοήτευσε η Γαλατά!


Και επίσημα το φαβορί του ομίλου χρίζεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία κατάφερε να κερδίσει με 2-0 της Άρσεναλ, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Απογοήτευσε τον κόσμο της η Γαλατά, η οποία θα μπορούσε να πάρει την νίκη απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά δεν τα κατάφερε.

Εντυπωσίασε η Ζενίτ, έκανε την δουλειά της η Μονακό!


Μεγάλο διπλό μέσα στην Λισαβόνα πέτυχε η αναγεννημένη Ζενίτ, η οποία κατάφερε να κερδίσει με 0-2 την Μπενφίκα. Έκανε την δουλειά της έστω και δύσκολα η Μονακό απέναντι στην Λεβερκούζεν και αποκτά ένα πλεονέκτημα στον όμιλο.

Έβαλε φωτιά στον όμιλο ο Ολυμπιακός!


Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό με 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έβαλε για τα καλά φωτιά στον όμιλο, καθώς έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16».

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ