powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τα 107 χρόνια ζωής της γιορτάζει η Ίντερ!



Γιορτάζουν σήμερα όλοι οι νερατζούρι!

Νάπολι - Ίντερ 2-2


Χωρίς νικητή και με το ίδιο ακριβώς σκορ, έληξε για φέτος άλλο ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Νάπολι και την Ίντερ, με τους «Ατζούρι» να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν την Ρόμα στην δεύτερη θέση.

Νίκη για Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ, γκέλα για Ατλέτικο


Με το ζόρι νίκη πήρε η Σοσιεδάδ από την Εσπανιόλ, ενώ η Βιγιαρεάλ διέλυσε την Θέλτα σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Η Ατλέτικο Με την Βαλένθια έμειναν στο 1-1 και η μάχη για την τρίτη θέση γίνεται ακόμα πιο μεγάλη.

Εύκολα Λεβερκούζεν και Κολονία


Ένα όμορφο απόγευμα εξελίχθηκε το χθεσινό για την Λεβερκούζεν, η οποία κατάφερε να πάρει μια πολύ άνετη νίκη απέναντι στην Πάντερμπορν με 0-3. Το ίδιο ισχύει και για την Κολονία που επικράτησε με 4-2 της Άιντραχτ.

Διπλά για Λυών και Λιλ!


Την πρώτη θέση κράτησε από την Παρί η Λυών, η οποία κατάφερε να σκοράρει 5 φορές απέναντι στην Μονπελιέ, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια πολύ εύκολη νίκη. Η Λιλ μετά από την νίκη της απέναντι στην Λυών κατάφερε να περάσει και από την έδρα της Γκινγκαμπ.

Συνεχίζει την πορεία του ο Ηρακλής!


Μετά από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Πανιώνιο, ο Ηρακλής συνέχισε ακάθεκτος και στο πρωτάθλημα, παίρνοντας μια νίκη με 2-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Βροχή από γκολ στη Λεωφόρο!


Σε ένα εξαιρετικό ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 4-3 στην άδεια Λεωφόρο και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Νίκες για Καλλονή, Ξάνθη και Κέρκυρα


Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους η Καλλονή, η Skoda Ξάνθη και η Κέρκυρα.

Δεν τα κατάφερε η Λίβερπουλ


Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με την Μπλάκμπερν στο Άνφιλντ και έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup θα κριθεί στη ρεβάνς στο Ίγουντ Παρκ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ