powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πέρασε με τον «τσαμπουκά» της η Παρί!


Έδειξε πάθος και τόλμη μέχρι και το τελευταίο λεπτό η Παρί Σεν Ζερμέν και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε μέσα στο «Stamford Bridge» για να πετάξει εκτός διοργάνωσης την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και πολύ υπομονή ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Παρί, που έδωσαν όσα είχαν για να βρεθούν στην επόμενη φάση του Uefa Champions League. Το παιχνίδι ήταν σίγουρα το καλύτερο που έχουμε δει ως τώρα για φέτος, με την Παρί να κάνει ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της για φέτος.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε ομαλά από άποψη θεάματος, αλλά όχι από άποψη νεύρων, καθώς οι αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων ήταν αρκετές. Η αποβολή του Ζλάταν στο 31' για δυνατό μαρκάρισμα, με απευθείας κόκκινη κάρτα, ήταν σίγουρα τραβηγμένοι, μιας που ο Σουηδός την ώρα που κάνει το τάκλιν μαζεύει τα πόδια του.

Τα όργανα άρχισαν για τα καλά στο δεύτερο μέρος, όπου η Παρί έπρεπε οπωσδήποτε να πετύχει γκολ για να προκριθεί και η Τσέλσι έπρεπε να αμυνθεί σωστά, με τον Μουρίνιο να είναι «μανούλα» σε αυτά. Έπρεπε να φτάσουμε στο 81' για να δούμε γκολ και αυτό ήταν από τον Γκάρι Κέιχιλ, ο οποίος έμεινε αμαρκάριστος για να σουτάρει μέσα από την περιοχή της Παρί και να δώσει τέλος στα όνειρα των Παριζιάνων, αλλά δεν τελείωσε εκεί.

Η Παρί που έμοιαζε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να θέλει όσο κανένας άλλος την πρόκριση έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 με τον Καβάνι, που πέρασε τον Κουρτουά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά δεν ήταν ακόμα η ώρα και ο παίκτης που έπρεπε να κάνει το 1-1. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ένας πρώην παίκτης της Τσέλσι, ο Νταβίντ Λουίς, να σκοτώσει την πρώην ομάδα, αφού μετά από το κόρνερ του Λαβέτσι σηκώθηκε στον θεό για να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα εκεί όπου ο Κουρτουά δεν είχε την παραμικρή πιθανότητα να αλλοιώσει την πορεία της μπάλας.

Έτσι, αυτό το χορταστικό παιχνίδι είχε και συνέχεια. Παράταση λοιπόν, με τον Μουρίνιο να ρίχνει στο παιχνίδι και τον Ντρογκμπά γιατί ήθελε την νίκη πάσι θυσία. Αυτή την φορά όμως ο Ζοσέ τα βρήκε σκούρα γιατί μπορεί να κέρδισε το πέναλτι, το οποίο δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, και  να ευστόχησε ο Αζάρ στο 96', αλλά ο Τιάγκο Σίλβα που του χρέωσαν το πέναλτι πήρε το αίμα του πίσω στο 114' με γκολ που χάρισε την πρόκριση στους Παριζιάνους.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ