powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Τα 20 σπουδαιότερα ντέρμπι του πλανήτη! ( Β' Μέρος)!


Β' Μέρος!

Έπιασε και πάλι κορυφή η Παρί!


Με μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να σκαρφαλώσει και πάλι στην κορυφή και να βρίσκεται κοντά σε ένα ακόμα πρωτάθλημα μετά το στραβοπάτημα της Λυών.

Λόρια ο ΠΑΟΚ, Γιαννώτα ο Ολυμπιακός!


Συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννιώτα έκλεισε ο Ολυμπιακός ενώ ο ΠΑΟΚ συμφώνησε επίσης με τον Γκιόργκι Λόρια!

Διπλό μέσα στο Μόναχο η εξαιρετική Γκλάντμπαχ!


Άλωσε το Μόναχο η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, η οποία επιβλήθηκε της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Μπάγερν Μονάχου με 0-2, αφήνοντας με ανοιχτά τα στόματα τους Βαυαρούς και εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Τι ισχύει για την Football League και τα πλέι οφ!


Τα πράγματα είναι περίεργα για το πως θα διαμορφωθούν τα πλέι οφ της Football League, και ποιες είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι οφ και ποιες στα πλέι άουτ.

Επιστροφή στις νίκες για Ηρακλή!


Νίκη με 3-0 απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς πέτυχε ο Ηρακλής, ο οποίος πορεύεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με μεγάλη διαφορά από τους δεύτερους Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία, μετά την απρόσμενη ήττα για την ΑΕΛ.

Άνετη νίκη για τον Άρη


Την συντριβή του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος κατάφερε ο Άρης, καθώς κέρδισε στο Κλεάνθης Βικελίδης με 5-0, μένοντας έτσι στο -4 από την κορυφή.

«Δάγκωσε» την Ρεάλ ο Σουάρες!


Νικήτρια σε άλλο ένα εκπληκτικό Classico αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Σουάρες να δαγκώνει αντιπάλους μέσα στο γήπεδο, όχι κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά, καθώς έβαλε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ