powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Παρουσιάστηκε από την Γιουβέντους ο Άλβες!


Το επόμενο βήμα στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο Ντάνι Άλβες και πλέον βρίσκεται στην Ιταλία για λογαριασμό της «Μεγάλης Κυρίας».


Την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ντάνι Άλβες την Γιουβέντους έκανε γνωστή ο Ιταλικός σύλλογος, με τον Βραζιλιάνο να έρχεται ως ελεύθερος από την Μπαρσελόνα. Μπορεί οι Καταλανοί να μην έβαλαν «φράγκα» στα ταμεία τους αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άλβες κάποια στιγμή ελπίζει να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε όπως έχει αναφέρει ο ίδιος.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας της Γιουβέντους, πλέον, θα φορέσει στην πλάτη του την φανέλα με τον αριθμό 23 δηλώνοντας έτσι τον θαυμασμό του προς τον Λεμπρόν Τζέιμς.




Αρχικά, ο Ντάνι Άλβες τόνισε: «Επέλεξα το ‘23’ λόγω του Λεμπρόν Τζέιμς. Είναι ένας παίκτης που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του, αλλά πάντα βρίσκει κίνητρα και νέους στόχους. Κι εγώ νιώθω το ίδιο, ερχόμενος σε μια νέα χώρα και μια νέα ομάδα».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είναι τιμή να ανήκω σε αυτή την ομάδα και να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ιστορίας. Επέλεξα τη Γιουβέντους γιατί μου αρέσει να ονειρεύομαι, με μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Η Γιούβε έχει όνειρα, τα οποία θέλω να βοηθήσω να γίνουν πραγματικότητα. Ξέρω πως έχει χρόνια να κατακτήσει το Champions League και πως θέλει να τα καταφέρει σύντομα. Είναι για χρόνια κυρίαρχος στην Ιταλία και τώρα σκοπό έχει να θριαμβεύσει στην Ευρώπη».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λιονέλ Μέσι: «Τίποτα δεν μπορεί να μειώσει το μεγαλείο του. Ξέρει και ο ίδιος τι σημαίνει για το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ