powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Συγκλονιστικό ματς με τους Γερμανούς να νικούν στα αγαπημένα τους πέναλτι!


Η Γερμανία νίκησε με 6-5 στα πέναλτι την Ιταλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro!


Σε ένα ματς για γερές καρδιές, σε ένα ματς ρεσιτάλ τακτικής και πάθους, η Γερμανία λύγισε την Ιταλία στα πέναλτι με 6-5.

Ο αγώνας ήταν σκληρός, με πολύ τακτική από τις 2 ομάδες που έπαιξαν αμφότερες με 3 στόπερ. Η Γερμανία είχε τη κατοχή αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις, όπως και η Ιταλία, με τις ομάδες όμως να κυνηγούν συνεχώς τι μία φάση τι μία στιγμή που θα κάνει τη διαφορά . Ο Μίλλερ στο 40΄και ο Στουράρο στο 42' έχασαν πολύ καλές φάσεις μέσα από τη περιοχή και έτσι έμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο γρήγορο, με πιο καλά σουτ, με τη Γερμανία να ανοίγει το σκορ στο 65 με τον Οζίλ. Η Ιταλία ανέβηκε, πίεσε, και βρήκε το γκολ στο 78΄με το Μπονούτσι που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε  ο Μπόατενγκ. Η Ιταλία φάνηκε να μπορεί να κάνει την ανατροπή είχε μια καλή φάση με το Πελέ αλλά το 1-1 έμεινε, Στη παράταση οι 2 ομάδες ήταν εξαντλημένες, και πρόσεχαν κυρίως την άμυνα τους, έτσι πήγαμε στα πέναλτι.

Εκεί είχαμε στα πρώτα 10 πέναλτι 6 αστοχίες, 3 από κάθε ομάδα. Ζάζα, Πελέ και Μπονούτσι αστόχησαν από την Ιταλία, και Μίλλερ, Οζίλ και Σβαινστάιγκερ από τη Γερμανία. Στη συνέχεια οι Ιταλοί ευστόχησαν 3 φορές και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εάν έπιανε ένα πέναλτι θα έστελνε τους Ατζούρι στους 4. Όμως και τα 3 πέναλτι ήταν εξαιρετικά και παρότι έπεσε σωστά ο αρχηγός της Ιταλίας, η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Το 9ο πέναλτι της Ιταλίας το απέκρουσε ο Νόιερ (Νταρμιάν αστόχησε), και ό Έκτορ αν και παραλίγο να νικηθεί απτό Μπουφόν κατάφερε να σκοράρει και έστειλε τη Γερμανία στα ημιτελικά. Έτσι οι Γερμανοί νίκησαν για μία ακόμη φορά στα πέναλτι.

Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει το νικητή του Γαλλία-Ισλανδία την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ