powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Με τον Γκριεζμάν οδηγό πάει τελικό η Γαλλία! (Vid)


Άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του EURO μέσα στο σπίτι της έκανε η Γαλλία, η οποία επικράτησε με 0-2 της Γερμανίας και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Με τον Αντουάν Γκριεζμάν σε μεγάλα κέφια, η Γαλλία «σκότωσε» και το μεγαθήριο που ονομάζεται Γερμανία και έφτασε στον μεγάλο τελικό του EURO. Η Γερμανία έμοιαζε χωρίς λύσεις στην επίθεση με την απουσία του Γκόμες και παρόλο που είχε με συντριπτική διαφορά την κατοχή δεν έβαλε δύσκολα στην Γαλλία.

Με ένα άθελο αλλά απλωμένο χέρι του Σβάινστάιγκερ ο Ριτσόλι αναγκάστηκε να δώσει πέναλτι στην Γαλλία στο 45'+ με τον Γκριεζμάν να αναλαμβάνει την εκτέλεση και σε αντίθεση με τον τελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή την φορά σκόραρε στέλνοντας τον Νόιερ από την άλλη πλευρά.

Το δεύτερο γκολ της Γαλλίας ήρθε από την εκπληκτική ντρίπλα του Πογκά στον Μουστάφι και την σέντρα του πρώτου με τον Νόιερ να απομακρύνει επάνω στον Γκριεζμάν, με τον Γάλλο σταρ της Ατλέτικο με το μυτάκι να στέλνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Νόιερ και στα δίχτυα στο 72' για να γράψει το τελικό Γερμανία - Γαλλία 0-2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ