powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Στην Ντόρτμουντ συνεχίζει ο Μπαρτρά!


Ακουγόταν εδώ και μέρες πως ο Μαρκ Μπαρτρά θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καθώς στην Μπαρσελόνα δεν μπορεί να έχει τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής και να που οι φήμες έγιναν πραγματικότητα.

Πρόταση για υποβιβασμό της Ξάνθης!


Βασιζόμενη σε εκθέσεις της UEFA για στημένα παιχνίδια, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εισηγήθηκε τον υποβιβασμό της Ξάνθης και άλλων δυο ομάδων!

Διπλή ανανέωση στον Ολυμπιακό!


Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επέκτειναν τα συμβόλαια τους με τους ερυθρόλευκους.

Πάει για το ''μπαμ'' με Μπίσεβατς ο ΠΑΟΚ, παραμονεύει και η ΑΕΚ!


Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Μίλαν Μπίσεβατς για τους δικεφάλους βορρά και νότου, καθώς φημολογείται πως ο 33χρονος στόπερ αποκάλυψε πως έχει πρόταση από ελληνική ομάδα!

Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Μοντανιέ!


Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε πριν από λίγες ώρες ο Γάλλος τεχνικός Φιλίπ Μοντανιέ για να βρεθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και να υπογράψει για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.

Η νέα εμφάνιση των «Κόκκινων Διαβόλων».


Μετά από την παρουσίαση πολλών εμφανίσεων ήρθε και η στιγμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «todosobrecamisetas».

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Άλβες στην Μπαρσελόνα.


Μια επιστολή ευχαριστώντας την Μπαρσελόνα και γενικά όλο τον κόσμο της Βαρκελώνης, αποχαιρέτησε ο Άλβες τους Μπλαουγκράνα, με τους οποίους έγινε ο αμυντικός με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ